מלון Lighthouse בתל אביב ידוע בארוחות המפנקות שהוא מציע, עם תפריט מלא במנות שף מושקעות לצד בופה צבעוני ועשיר שתהיו חייבים לטעום ממנו הכל. סידרנו לכם בראנץ' שישי באחד המיקומים המדוברים של העיר כדי שתוכלו לפרוש מחצלת מול הים ולפתוח את הסופ"ש באווירה של חופש.
בופה ארוחת בראנץ' ליחיד / לזוג כוללת:
עמדות בופה מגוונות ומשתנות:
לחמים.
מאפים.
קישים.
גבינות.
סלטים.
ירקות ופירות.
משקאות ומיצים טבעיים.
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד (דוגמה ממגוון המנות המשתנות):
בראון בנדיקט - קרואסון חמאה צרפתי, סלמון גרבלקס, בצל מאודה, הולנדייז מתובל.
סלט ניסואז - טונה אדומה, ארוגולה, תפוחי אדמה, ברוקולי, עגבניות שרי, בצל סגול, צלפים וביצה חצי קשה.
דרינק לבחירה לכל סועד:
קוקטייל.
יין הבית.
בירה.
שתייה קלה בבקבוק.
מלון לייטהאוס LIGHTHOUSE
מלון לייטהאוס מקולקציית מלונות בראון נמצא במיקום מושלם - פינת רחוב בן יהודה ואלנבי, הנמצא במרחק הליכה קצר מחוף הים וממרבית הבילויים של תל אביב. ארוחת הבראנץ' ביום שישי במסעדת Lighthouse 5th Floorהכשרה, מוגשת בקומה החמישית, בחלל פנימי מעוצב ובמרפסת שמש רחבה עם נוף תל אביבי צופה לים.
בארוחה תיהנו ממעדניית שוק בסגנון בופה ומנה עיקרית המוגשת א-לה-קארט לשולחן. הארוחה מתבססת על עקרונות ה-Farm to table פילוסופיה קולינארית הדוגלת בשמירה על קשר הדוק עם חקלאים ויצרנים קטנים, מתוך תפיסת עולם של תמיכה בחקלאות מקומית ואחריות לסביבה.
בופה ארוחת בראנץ' ליחיד / לזוג כוללת:
עמדות בופה מגוונות ומשתנות:
לחמים.
מאפים.
קישים.
גבינות.
סלטים.
ירקות ופירות.
משקאות ומיצים טבעיים.
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד (דוגמה ממגוון המנות המשתנות):
בראון בנדיקט - קרואסון חמאה צרפתי, סלמון גרבלקס, בצל מאודה, הולנדייז מתובל.
סלט ניסואז - טונה אדומה, ארוגולה, תפוחי אדמה, ברוקולי, עגבניות שרי, בצל סגול, צלפים וביצה חצי קשה.
דרינק לבחירה לכל סועד:
קוקטייל.
יין הבית.
בירה.
שתייה קלה בבקבוק.
מלון לייטהאוס LIGHTHOUSE
מלון לייטהאוס מקולקציית מלונות בראון נמצא במיקום מושלם - פינת רחוב בן יהודה ואלנבי, הנמצא במרחק הליכה קצר מחוף הים וממרבית הבילויים של תל אביב. ארוחת הבראנץ' ביום שישי במסעדת Lighthouse 5th Floorהכשרה, מוגשת בקומה החמישית, בחלל פנימי מעוצב ובמרפסת שמש רחבה עם נוף תל אביבי צופה לים.
בארוחה תיהנו ממעדניית שוק בסגנון בופה ומנה עיקרית המוגשת א-לה-קארט לשולחן. הארוחה מתבססת על עקרונות ה-Farm to table פילוסופיה קולינארית הדוגלת בשמירה על קשר הדוק עם חקלאים ויצרנים קטנים, מתוך תפיסת עולם של תמיכה בחקלאות מקומית ואחריות לסביבה.