כשמפגישים שוקולד וילדים קורים דברים מתוקים!
במקום שיהיו שוב מול המסכים, אין כמו סדנת שוקולד חווייתית בה הילדים יעצבו, יתנסו, יטעמו ובעיקר יבקשו עוד.
במקום שיהיו שוב מול המסכים, אין כמו סדנת שוקולד חווייתית בה הילדים יעצבו, יתנסו, יטעמו ובעיקר יבקשו עוד.
סדנת ביצת שוקולד:
- הילדים ילמדו טכניקות להכנת הביצה המושלמת: מה היא המסה הנכונה של השוקולד, מריחתו על תבנית חצי ביצה, שחרור הביצה מהתבנית לאחר התקשות השוקולד, ומילוי הביצה בממתקים
- הילדים יחברו את החצאים לביצה שלמה ויקשטו אותה
- בסוף הסדנה הילדים יחזרו הביתה עם יצירה מתוקה שעשו במו ידיהם
- הסדנה בת שעתיים, בקבוצה של עד 10 משתתפים ומתאימה לגילאי 6-12
את הסדנה מנחה בעלת המקום נטלי, בוגרת לימודי קונדטוריה באסטלה, בעלת ניסיון במגוון מטבחים כגון גליה בירושלים, שילה בת"א ובפטיסרי ברחובות.
קונדיטוריית צ'פצ'ולה
רק 25 דק מת"א, בין שדות, כרמים ופרדסים, שוכן לו בוטיק של קונדטוריה מלא בכל טוב, עם מאפים העשויים עבודת יד עם החומרים הכי איכותיים. כאן תוכו לתיהנו מארוחת בוקר מפנקת, כריכים, עוגות, עוגיות, קישים וקינוחים מטריפים.
רק 25 דק מת"א, בין שדות, כרמים ופרדסים, שוכן לו בוטיק של קונדטוריה מלא בכל טוב, עם מאפים העשויים עבודת יד עם החומרים הכי איכותיים. כאן תוכו לתיהנו מארוחת בוקר מפנקת, כריכים, עוגות, עוגיות, קישים וקינוחים מטריפים.