דברים טובים באים באריזות קטנות, אבל איך מכינים אותם? ההזדמנות המתוקה שלכם ללמוד לבד או בזוג:
מה מכינים?
קינוח מוס ריבת חלב וקראמבל עוגיות לוטוס.
קינוח שכבות פירורי אוריאו ומוס אוראו.
קינוח עוגת גבינה פירורים וקולי של פירות יער.
חטיף טעמי בתבנית שקעים.
בנוסף הסדנה כוללת:
חומרים אשר יסופקו ע"י מעבירת הסדנה.
חוברת מתכונים לכל משתתף.
המשתתפים יקבלו הביתה המנות שהכינו בסדנה.
משך הסדנה: כשעתיים וחצי.
*עד 9 משתתפים בסדנה.
בישולים 4U
שף קונדיטור ליאת חרותי נולדה וגדלה במשפחה שאוכל בה הוא אהבה, חיבור, תשוקה ומשפחתיות. בגיל צעיר מאוד היא עשתה היא צעדיה הראשונים במטבח וכבר אחרי השירות הצבאי פתחה את העסק הראשון שלה בתל אביב: "המעדנייה של ליאת". ליאת מאמינה שארוחה טובה מתחילה בחומרי גלם איכותיים וממשיכה עם מגע אישי ואסתטיקה. בסדנת האירוח השמרים והאפייה שלה היא תלמד אתכם לאפות עם שמרים בקלי קלות וללא פחד.
קינוח מוס ריבת חלב וקראמבל עוגיות לוטוס.
קינוח שכבות פירורי אוריאו ומוס אוראו.
קינוח עוגת גבינה פירורים וקולי של פירות יער.
חטיף טעמי בתבנית שקעים.
בנוסף הסדנה כוללת:
חומרים אשר יסופקו ע"י מעבירת הסדנה.
חוברת מתכונים לכל משתתף.
המשתתפים יקבלו הביתה המנות שהכינו בסדנה.
משך הסדנה: כשעתיים וחצי.
*עד 9 משתתפים בסדנה.
בישולים 4U
שף קונדיטור ליאת חרותי נולדה וגדלה במשפחה שאוכל בה הוא אהבה, חיבור, תשוקה ומשפחתיות. בגיל צעיר מאוד היא עשתה היא צעדיה הראשונים במטבח וכבר אחרי השירות הצבאי פתחה את העסק הראשון שלה בתל אביב: "המעדנייה של ליאת". ליאת מאמינה שארוחה טובה מתחילה בחומרי גלם איכותיים וממשיכה עם מגע אישי ואסתטיקה. בסדנת האירוח השמרים והאפייה שלה היא תלמד אתכם לאפות עם שמרים בקלי קלות וללא פחד.