ללמוד לבשל כמו בארץ המגף אצל השף והמומחה הקולינרי ג'אקומו: בצק לפיצה, פיצה ביאנקה, ארנצ'יני (כדורי ריזוטו מטוגנים במילוי מוצרלה), בצק לפסטה מקמח דורום, פטוצ'יני ברוטב בטטות שמנת ויין וקינוח פנקוטה. אז איך אומרים בתיאבון באיטלקית?
מי שעבורו ארוחה איטלקית זו מנת פסטה עם רוטב כלשהו, מפגש זה אינו המפגש המתאים לו. כאן תבושל לנגד עיניכם ותוגש לכם, ארוחה איטלקית מלאה שתכלול ברוסקטה וקרוסטיני, חמש עד שש מנות אנטיפסטי שונות, שתי מנות פסטות (שנכין במקום) או פסטה וריזוטו, ברטבים שונים. נסיים בקינוח איטלקי קלאסי. סה"כ כעשר מנות מן המבחר של המטבח האיטלקי הביתי. הארוחה תלווה ביין והמשתתפים יקחו חלק בהכנות.
מי שעבורו ארוחה איטלקית זו מנת פסטה עם רוטב כלשהו, מפגש זה אינו המפגש המתאים לו. כאן תבושל לנגד עיניכם ותוגש לכם, ארוחה איטלקית מלאה שתכלול ברוסקטה וקרוסטיני, חמש עד שש מנות אנטיפסטי שונות, שתי מנות פסטות (שנכין במקום) או פסטה וריזוטו, ברטבים שונים. נסיים בקינוח איטלקי קלאסי. סה"כ כעשר מנות מן המבחר של המטבח האיטלקי הביתי. הארוחה תלווה ביין והמשתתפים יקחו חלק בהכנות.
דוגמאות למנות שיוכנו בסדנה:
בצק לפיצה, פיצה ביאנקה, פנצנלה (סלט לחם ועגבניות), ארנצ'יני (כדורי ריזוטו מטוגנים במילוי מוצרלה), טימבלו (פשטידת ירקות וגבינות), קפונטה חצילים (מאכל חצילים פיקנטי מסיצילה), בצק לפסטה מקמח דורום, פטוצ'יני ברוטב בטטות שמנת ויין וקינוח פנקוטה.
בצק לפיצה, פיצה ביאנקה, פנצנלה (סלט לחם ועגבניות), ארנצ'יני (כדורי ריזוטו מטוגנים במילוי מוצרלה), טימבלו (פשטידת ירקות וגבינות), קפונטה חצילים (מאכל חצילים פיקנטי מסיצילה), בצק לפסטה מקמח דורום, פטוצ'יני ברוטב בטטות שמנת ויין וקינוח פנקוטה.
תאריכי הסדנאות:
-
20.11.2019
-
04.12.2019
-
18.12.2019
השף ג'אקומו
יעקב פיאלקוב (ג'אקומו) עוסק בבישול איטלקי למעלה מ-15 שנה. הוא למד ועשה השתלמות באיטליה אצל כוהנת הבישול האיטלקי מרצ'לה חזן ובמספר מסעדות ברומא ובדרום איטליה. כמו כן הייתה בבעלותו מסעדה איטלקית ומפעל קטן לייצור פסטה טריה. ג'אקומו כתב שני ספרי בישול והוא מארגן ומוביל טיולים קולינריים לארץ המגף.