הארוחה כוללת:
- מנה ראשונה לבחירה
- תוספת לבחירה
- מנה עיקרית לבחירה בגודל M בינוני (200 ג') - מנה בצלחת, כריך או סלט
- שתייה
ניתן להזמין משלוח בתוספת 10 ₪ מול המסעדה לרמת גן, גבעתיים, בני ברק ותל אביב (אזור יגאל אלון, נחלת יצחק וערבי נחל בלבד)
משלוח חינם לאזורים הנ"ל ברכישה של 100 ₪ ומעלה
תפריט הארוחה:
מנה ראשונה לבחירה:
- מרק היום - משתנה (ירקות, עדשים, בטטה, עגבניות)
- סלט אישי - 250 מ''ל: עגבניות, מלפפון, חסה, כרוב לבן/סגול, גזר, גמבה, בצל, מלפפון ועוד
- מנה עיקרית בצלחת: חזה עוף, שניצל, המבורגר, קורנביף, פסטרמה, מיקס קורנביף והודו
- מנה בשרית בכריך: מיקס קורנביף והודו, כתף בקר, פסטרמה
- סלט ג'ואיש בשרי: סלט ענק (1 ליטר) עם 200 ג' בשר מאודה, מוגש חם בסלט אורגינל מהרובע היהודי
- צ'יפס
- פירה
- אורז
- פתיתים
שתייה: לימונדה
*ניתן להגדיל למידת L גדול (300 ג') בתוספת 10 ₪ לתשלום מול המסעדה
*ניתן להגדיל למידת XL ענק (400 ג') בתוספת 20 ₪ לתשלום מול המסעדה
Jewish Beef
ג’ואיש ביף שבמתחם הבורסה ברמת גן, בר בשרים בסנדוויץ’ ודלי בסגנון ניו יורקי, מביא למדינת היהודים את הסנדוויץ’ היהודי האמיתי. במקום מציעים תפריט המתמחה ב-2 סוגי בשרים: קורנביף (סוג של נקניק מבקר כבוש) ופסטרמת הודו במרינדות שונות, כשניתן להזמין את שניהם (לחוד או משולבים יחדיו) בסנדוויץ’, בבאגט, בצלחת או בסלט. הבשרים במקום עשויים 100% בשר קורנביף או הודו, ומוגשים במשקל 100-400 ג' נטו, מגוון עשיר של בשרים ונקניקיות רגילות וצ’וריסוס, המבורגר הארלם, חזה אווז, חזה עוף ומגוון עשיר של סלטים. גם שמות הכריכים ב-Jewish Beef נקראים בהתאם למקור - כריך קורנביף נקרא “יהודי”, כריך עם הודו נקרא “ברוקלין” וכריך עם מיקס של שני הבשרים נקרא “ניו יורק”. צורת ההגשה המומלצת היא כמובן עם כרוב כבוש ואחד מממרחי הבית.