מסינטה ועד אנטריקוט: סדנת הכנת בשרים הכוללת ארוחה בדיל עסיסי במיוחד!
מה בסדנה? בסדנת RHR, בהנחייתו של רפי רוטנר, תלמדו כיצד להפוך את האהבה והתאווה לבשר לחוויה קולינרית מעשירה וטעימה. במהלך הסדנה תלמדו אודות סוגי הבשר וחלקיו, סוגי נתחים והתאמתם לשיטות הצלייה השונות.
נתחי הבשר (כ-600 גרם למשתתף): סינטה, פילה, אנטריקוט, נתח קצבים ועוד.
הארוחה כוללת (בנוסף לבשרים שהוכנו בסדנה): לחם / פיתות, תוספת חמה, סלטים, רטבים, לימונדה / מיץ תפוזים, קינוח לכל סועד
איפה ומה משך הסדנה? הסדנה, שאורכה 3 שעות, מתקיימת בקיבוץ שער העמקים, הסמוך לקריית טבעון וכוללת 10-15 משתתפים. מומלץ להגיע עם מכנסיים ארוכים ונעליים נוחות (לא נעלי עקב).
נתחי הבשר (כ-600 גרם למשתתף): סינטה, פילה, אנטריקוט, נתח קצבים ועוד.
הארוחה כוללת (בנוסף לבשרים שהוכנו בסדנה): לחם / פיתות, תוספת חמה, סלטים, רטבים, לימונדה / מיץ תפוזים, קינוח לכל סועד
איפה ומה משך הסדנה? הסדנה, שאורכה 3 שעות, מתקיימת בקיבוץ שער העמקים, הסמוך לקריית טבעון וכוללת 10-15 משתתפים. מומלץ להגיע עם מכנסיים ארוכים ונעליים נוחות (לא נעלי עקב).
הלקוחות ממליצים בפייסבוק:
"סדנה קסומה ואירוח מדהים ממליצה מכל הלב והבטן!"
"קיבלתי מתנה מאשתי, אני קרניבור, לכן זו היתה מתנה בדיוק בשבילי. רפי וחגית מארחים יפה מאוד ומכל הבא ליד, בסבר פנים יפות ועם המון סבלנות. היה טעים וכייף. ממליץ מאוד!"
"אירוח יוצא מן הכלל, נהנינו מאוד! רפי וחגית מקסימים והאוכל מדהים, ממליץ בחום!"