באזור
תל אביב
פתח/סגור תפריט
תל אביב
מיקום
פירוט המוצר

סדנת נתח קצבים עם ארוחה בהנחיית השף מאיר אבו חצרא, ירושלים

אוף, פספסת את הדיל הזה...

בקטנה! יש עוד מבחר גדול של סדנאות בישול כאן למטה

אוף, פספסת את הדיל הזה...

  • מחיר מלא 390
  • מחיר גרו 238
  • נקנו 29+
2 סדנת נתח קצבים עם ארוחה בהנחיית השף מאיר אבו חצרא, ירושלים
3 סדנת נתח קצבים עם ארוחה בהנחיית השף מאיר אבו חצרא, ירושלים
4 סדנת נתח קצבים עם ארוחה בהנחיית השף מאיר אבו חצרא, ירושלים
5 סדנת נתח קצבים עם ארוחה בהנחיית השף מאיר אבו חצרא, ירושלים
6 סדנת נתח קצבים עם ארוחה בהנחיית השף מאיר אבו חצרא, ירושלים
1 סדנת נתח קצבים עם ארוחה בהנחיית השף מאיר אבו חצרא, ירושלים

סדנת נתח קצבים עם ארוחה בהנחיית השף מאיר אבו חצרא, ירושלים

מחיר
238
 
שווי
390
 
אזל המלאי
מחיר
239
 
שווי
390
 
אזל המלאי
מחיר
449
 
שווי
780
 
אזל המלאי
מחיר 238
39% הנחה
נקנו 29+
אזל המלאי
בקצרה
סדנה בשרית בהנחיית השף והקצב מאיר אבו חצירא ממסעדת קציצות שבמחנה יהודה. הסדנה תתקיים בביתו של השף עם מגוון בשרים וצ'ייסרים.
תיאור העסקה
כל זמן הוא זמן טוב לארוחה בשרית איכותית ומפנקת! בואו להשתתף בסדנה קולינרית בשרית, הכוללת ארוחה בשרית בביתו של השף והקצב מאיר אבו חצירא, השף והבעלים של מסעדת 'קציצות' בשוק מחנה יהודה. בסדנה תטעמו, תלמדו על שיטות ההכנה השונות של מגוון בשרים ותיהנו ממנות מפנקות לצד סלטים, פוקאצ'ות, צ'ייסרים ללא הגבלה באווירה שמחה. 

הסדנה כוללת:
  • מנת פתיחה בליווי שתייה קלה
  • שיחת היכרות תוך הכנת מנת הביניים בשילוב המשתתפים והסברים על עישון וצליית בשרים במנגל
  • ארוחה בסגנון אבירים עם מגוון מנות וקינוח (כמפורט מטה) המנות מוגשות על בוצ'רים והישיבה סביב שולחנות
  • משך הסדנה והארוחה: 3 שעות
תפריט הארוחה:
פתיחה: עראיס צלוי - עגבניות אריסה וטחינה, צלוי כטוסט על הגריל בליווי שתייה קלה.
מנת ביניים: 
קציצות טלה ובקר על הגריל, בליווי יין הבית מיקב בנימינה.
מנות הארוחה: 
- נקניקיות מרגז, אשר יבושלו לעיני הסועדים
- נתחי אנטרקוט מיושן איכותי, ייצלה לעיני הסועדים
- נתחי פרגית עם שומן אווז מוגשים על פוקצ'ה
- המנות יוגשו בליווי של תפוחי אדמה על הגריל, פוקאצ'ות, סלטים, מטבלים ופינוקים נוספים
- הארוחה כוללת שתייה וצ'ייסרים ללא הגבלה

קינוח: בקלאווה לצד קפה.

* ניתן להזמין מנה צמחונית בתיאום מראש

הבשרים שתלמדו להכין בסדנה: 
  • סטייק אנטרקוט פרמיום
  • סטייק פילה או נתח קצבים
  • תבשיל קדירת קצבים
  • עראיס טלה
  • קציצות בקר
  • מרגז מרוקאי
השף מאיר אבו חצירא 
השף-קצב מאיר אבו חצירא בעל 30 שנות נסיון בתחום המסעדנות, דור שלישי למשפחת קצבים והבעלים של מסעדת ‘קציצות’ בשוק מחנה יהודה בירושלים. הוא מעביר סיורים קולינרים וסדנאות עם מגוון בשר איכותי המלוות בהסברים לצד יין, צ'ייסרים ועוד פינוקים. 

קציצות
האותיות הקטנות
  • השובר בתוקף ל-60 ימים ממועד רכישתו
  • למימוש בימים: א'-ה' 13:00-17:00
    בתיאום מראש בטלפון: 050-4449250
  • מינימום 9 משתתפים בסדנה
    ניתן לתאם סדנה לקבוצה סגורה - בתיאום מראש
  • מימוש שובר אחד לאדם בסדנה
  • רכישת שוברים ללא הגבלה
  • בית העסק הנו אחראי בלעדי לאיכות, טיב וטיפול במוצרים ושירותים שפורסמו ולמידע המוצג אודותיהם במודעה זאת