פותחים את הארוחה עם:
'סאלדה דה קאזה' (סלטי הבית) ולחם הבית
לאחר מכן ממשיכים לבשר המיושן והמשובח של פאפאגאיו, כאשר לכל סועד בשולחן מגישים מספר פעמים את כל הבשרים:
- לונדון ברויל (נתח כתף)
- שוקיים עוף (חזה עוף)
- אנטרקוט
- פרגית
- קבב
- נקניקיות צ'וריסוס
- כנפיים
- נתחי עגל במרינדה - מוגשים החל משעה 18:00
- אסאדו - מוגש החל משעה 18:00
- אורז פג'ואדה
- תפוח אדמה
- סלט ירוק
- צ'יפס
- כוס יין הבית אדום
- בקבוק שתייה קלה קטן מתפריט המסעדה
רשת המסעדות הוותיקה פאפאגאיו מארחת כבר למעלה מ-20 שנה את חובבי הבשר בישראל. בסניף שבבירה (כשר למהדרין OU) תוכלו למצוא נתחי בשר מובחרים הנצלים בשיטה ברזילאית ייחודית ומוגשים לשולחן בשיפוד ענק ומעוגל, המכונה "אספדו קוהידו". כמו כן, במסעדה ניתן ליהנות מארוחה בשרית משותפת בסגנון "ג'ונטוס" הפורטוגזי. הארוחה מוגשת על פלטה לוהטת, ומורכבת משלל בשרים, העשויים במידת העשייה המועדפת על הסועדים. הארוחה מיועדת לקבוצה, והיא מאפשרת ליהנות מחוויה של שיתוף.
מרוצים וממליצים בפייסבוק:
"היה ממש טוב. מאוד נהננו גם מהשירות וגם מהאוכל. הצוות היה מאוד אדיב. תודה רבה, נבוא לבקר שוב"
"היה כיף גדול. יחס מדהים מפנק חם ומזמין. באנו קצת באיחור ונתנו לנו את התחושה הכי טובה בעולם ושהכל בסדר"
"מקום מעולה, אוכל מאוד טעימים, מחירים מעט גבוהים. השירות תמיד טוב ומפנק, תמיד אדיב וקשוב! שווה כל ביקור"