ארוחה לזוג הכוללת 800 גרם בשרים משובחים, למימוש בכל סניפי רשת 'רק בשר'.
ארוחה זוגית כוללת:
- 200 גרם קבב רק בשר
- 200 גרם צ'וריסוס בוטיק
- 200 גרם פרגית
- 200 גרם חזה עוף
- תפוחי אדמה אפויים ורוטב הצ'ימצ'ורי הידוע של רק בשר המוכן במקום
למימוש בכל סניפי הרשת:
-
סניף סלמה (דרך שלמה 19, ת”א): טלפון 03-6813590
-
סניף רמת החייל (רחוב ראול ולנברג 14, ת”א): טלפון 03-6444822
-
סניף חיפה (שדרות בן-גוריון 15, המושבה הגרמנית): טלפון 04-8551872
-
סניף ראשל"צ (רחוב שמוטקין 10, א.ת. מזרח): טלפון 03-5466547
-
סניף רחובות הכשר (אופנהיימר 10, פארק המדע רחובות): טלפון 1-700-550-028
שימו לב: החזרה לפעילות הינה עפ"י הוראות משרד הבריאות והקפדה יתרה על הכללים המאושרים. רשת רק בשר דואגת לבריאותכם כמו תמיד, ברמה הגבוה ביותר ותוך הקפדה יתרה, לקבלת חוויה בטוחה וטעימה.
רשת רק בשר
'רק בשר' - רשת המסעדות שהפכה תוך תקופה קצרה לרשת בשרים מובילה בישראל, בזכות קונספט מכירת הבשרים על פי משקל, האיכות שלהם והמחירים האטרקטיביים. בכל אחד מהסניפים הלקוחות בוחרים את הבשר, קובעים את הגודל ומשלמים לפי המשקל. לרשת ארבעה סניפים. כל סניף מעוטר בשלל אלמנטים כמו ויטרינות, קשתות, מרתפי יין, פינות אינטימיות ותאורה ייחודית. בכל סניף יש עמדה המתופעלת בידי קצב מיומן שמכין את הבשר - 32 סוגים מובחרים מעשה ידי אמן - אל מול עיניהם המשתאות של הסועדים המרותקים. בסניפים ניתן למצוא: נתחים מפתים של אנטרקוט ישראלי, אנטרקוט אורוגוואי, אנטרקוט פרימיום, סטייק סינטה, נתח שייטל, שקדי פרה, צ’וריסוס, פיקאנייה, סטייק טי-בון, פילה רך מיובא או מקומי, צלעות טלה שמנמנות ונתחי קצבים אדמדמים... כל כך הרבה רק בשר.
רשת רק בשר
'רק בשר' - רשת המסעדות שהפכה תוך תקופה קצרה לרשת בשרים מובילה בישראל, בזכות קונספט מכירת הבשרים על פי משקל, האיכות שלהם והמחירים האטרקטיביים. בכל אחד מהסניפים הלקוחות בוחרים את הבשר, קובעים את הגודל ומשלמים לפי המשקל. לרשת ארבעה סניפים. כל סניף מעוטר בשלל אלמנטים כמו ויטרינות, קשתות, מרתפי יין, פינות אינטימיות ותאורה ייחודית. בכל סניף יש עמדה המתופעלת בידי קצב מיומן שמכין את הבשר - 32 סוגים מובחרים מעשה ידי אמן - אל מול עיניהם המשתאות של הסועדים המרותקים. בסניפים ניתן למצוא: נתחים מפתים של אנטרקוט ישראלי, אנטרקוט אורוגוואי, אנטרקוט פרימיום, סטייק סינטה, נתח שייטל, שקדי פרה, צ’וריסוס, פיקאנייה, סטייק טי-בון, פילה רך מיובא או מקומי, צלעות טלה שמנמנות ונתחי קצבים אדמדמים... כל כך הרבה רק בשר.