אשפים עם מערוך או לא יודעים לשבור ביצה? לא משנה מה, יש חוויות שחייבים לטעום - בואו ליצור אותן בסדנת האפייה של הקונדיטורית יערית ב-Taste Of Art, שמתאימה לאופים מנוסים ולמתחילים. אז איזו סדנה תבחרו?
השתתפות בסדנת אפייה כוללת:
השתתפות ליחיד / לזוג בסדנת אפייה לבחירה - בהתאם לשובר הנרכש.
יין הבית, שתייה חמה ונשנושים.
ארוחה וטעימות בסוף הסדנה כולל סלטים, גבינות ומטבלים בעבודת יד.
מארז התוצרים שהוכנו בסדנה.
מתכונים וטיפים לאפייה בבית.
ליווי מתמשך לאחר הסדנה להתייעצות או שיתוף התוצרים מהאפייה הביתית.
מה לומדים? למידה עיונית ומעשית של המאפים.
מה משך כל סדנה? 4 שעות
כמה משתתפים בסדנה? 8-12 משתתפים.
* הסדנאות מתאימות לאופים ואופות חדשים ומנוסים גם יחד
סדנאות לבחירה:
שמרים זה טעם החיים
מה אופים? חלות, עוגת שמרים עם מילוי שוקולד, סינבון ואצבעות שום ועשבי תיבול.
לארח מכל הלב
מה אופים? קיש במילויים שונים, לחם כוסמין, פוקאצ'ה, 2 סוגי קרקרים.
כיבודים ונשנושים
מה אופים? בראוניז, מאפינס אוכמניות עם קראמבל, עוגת תפוחים, אלפחורס וטראפלס.
Taste Of Art - האמנות שבטעם
יערית היא קונדיטורית בוגרת בית הספר "אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה" אשר הקימה עסק ביתי למכירת עוגות ומגשי אירוח ולאחר מכן פתחה בית קפה קונדיטוריה. יערית התחילה להעביר סדנאות בהן היא מבקשת ללמד את סודות האפייה לאנשים מנוסים או לכאלה שחוששים לגעת בשמרים. כמו כן, גם אחרי הסדנה יערית ממשיכה ללוות את הממשתפים בייעוץ או שיתוף לטיפים לשיחזור ההצלחה. הסדנאות מתקיימות בקריית אתא.
יערית היא קונדיטורית בוגרת בית הספר "אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה" אשר הקימה עסק ביתי למכירת עוגות ומגשי אירוח ולאחר מכן פתחה בית קפה קונדיטוריה. יערית התחילה להעביר סדנאות בהן היא מבקשת ללמד את סודות האפייה לאנשים מנוסים או לכאלה שחוששים לגעת בשמרים. כמו כן, גם אחרי הסדנה יערית ממשיכה ללוות את הממשתפים בייעוץ או שיתוף לטיפים לשיחזור ההצלחה. הסדנאות מתקיימות בקריית אתא.