הארוחה כוללת:
- מנה ראשונה למרכז השולחן
- מנה עיקרית לכל סועד
- כוס יין לכל סועד
- קינוח זוגי
מנה ראשונה לבחירה
- פוקאצ'ה דה לה קאזה אפויה בתנור אבן עם שמן זית, בלסמי ומלח ים
- קרפצ'יו בקר פרוס דק עם בלסמי, שמן זית, אורוגולה ופרמג'יאנו
- מלנזנה פרמג'יאנו פרוסות חציל אפוי בתנור עם שמן זית, פרמגיאנו, רוטב מרינרה ואורגנו טרי
- קפרזה - עגבניה פרוסה דק ומוצרלה, בזיליקום, שמן זית, מלח ים ופלפל שחור גרוס
- אנטיפסטי - ירקות העונה צלויים בתנור אבן
- סוכריות פסטה - פסטה בעבודת יד במילוי מוצרלה בחמאת עגבניות, שום ואורגנו עם שקדים מיושנים (3 יח')
- קרפצ'יו סלק - פרוסות סלק דקות, קרם קשיו ובצל מטוגן שמן זית, זיגוג בלסמי מצומצם, שקדים קלויים, בצל סגול ורוקט
- מוצרלה סטיק - אצבעות מוצרלה פריכות בתוספת סלסה עגבניות
- טסטה פרמג'יאנו - פרחי כרובית בציפוי בלילת פרמג'יאנו עם רוטב בשמל, כמהין ואגוז מוסקט
פסטות:
- ספגטי - מרינרה / ארביאטה / בולונז / ציידים / קרבונרה טלה / פוזילי פסטו / פרימוורה/ מיטבולס
- פפרדלה - פילה בקר / פונגי / סלמון
- רביולי 4 גבינות
- חצי לזניה
- חצי לזניה חצילים
- קנלוני ספינצ'
- מרגריטה
- ביאנקה
- ארטישוק
- מיטבולס
- דאבל ציז ברביקיו ציקן
- ציפולה
- פרגית ארוסטו - פרגית צלויה עם ירקות בתנור אבן
- קריספי צ'יקן פרמז'ן - חזה עף מטוגן בציפוי פריך ברוטב מרינרה, מוצרלה ופרמז'ן עם תפו"א אפוי
- פילה בקר - מדליוני פילה בקר בתנור אבן עם ירקות צלויים וציר בקר (בתוספת 25 ₪ לסועד מול בית העסק)
- סלמון - 200 גרם סלמון טרי, אפוי בתנור אבן מוגש בתוספת סלט ירוק (בתוספת 25 ₪ לסועד מול בית העסק)
- טירמיסו קלאסי
- רבע רד וולווט
- בר שוקולד - קרם שוקולד בלגי עם שכבות נוגט בציפוי קריספי נוגט
- פבלובה עם כדור גלידה, הר קצפת ותותים
TITO Italiano - טיטו איטליאנו
החוויה של טיטו נוצרה בהשראת הארוחות המשפחתיות השמחות, מהמאמא והנונה האיטלקיות ומהארוחות בהן נהוג לחלוק מנות גדולות, התפריט בנוי ממנות גדולות במיוחד שמוגשות למרכש השולחן ומיועדות ל-2-4 סועדים.