בואו להכיר את שדרות באצעות סיור אוכל קולינרי עצמאי ואינטראקטיבי עם אפליקציית ניווטים.
איך זה עובד?
-
מורידים לסמארטפון את אפליקצית 'יש לאן' (הורדת האפליקציה בחינם)
-
הסיור מעגלי והוא מבוצע בהליכה רגלית בלבד
-
הסיור מתחיל בתחנת המשטרה של שדרות, ממשיך ל"מוזיאון הקסאמים" של שדרות, הכפר שמייצג את הציונות של המאה ה-21, ואת השאר תגלו בעצמכם
-
בסיור תזללו, תאכלו ותטעמו מגוון מאכלים: מנת חומוס אישית, תה צמחים, פוטיפור שוקולד טבעוני עשוי בעבודת יד, עראיס ועוף בגריל עם תוספת בצד (ישנה אפשרות למנות טבעוניות/צמחוניות כתחליף) וקינוח מפתיע
-
לאורך הסיור תחשפו לסיפורים על המקום וחידות כיפיות
-
משך הסיור: כשעתיים - לפי קצב המטיילים
*מספר המשתתפים המומלץ הוא מ-1 עד 10 בסיור
*הגיל המומלץ להשתתפות בסיור הוא 8 עד 98
יש לאן
'יש לאן' זו חברה למשחקי ניווט סלולריים ומשחקי משימות בשטח. המשחקים שלה משלבים אתגר, תוכן, הנאה וגיבוש קבוצתי. האפליקציה החכמה שפותחה משדרגת את חווית הניווט ומאפשרת להפעיל קבוצות בכל הרכב, החל מקבוצות קטנות ועד קבוצות המונות אלפי משתתפים, כמובן בעזרת צוות הדרכה מנוסה שמחבר אנשים לשטח כבר מעל לעשור.
סיפור קולינרי
עדי רוזן, תושבת העוטף ובעלת העסק של 'סיפור קולינרי', יצרה את הסיור הקולינרי הראשון והמקורי בשדרות, על מנת לגרום לאנשים להגיע לעוטף ולהתאהב באזור דרך האוכל. כיום ב'סיפור קולינרי' מועברים סיורים לקבוצות החל מ-10 אנשים ומעלה ופיתוח האפליקציה עם חברת 'יש לאן' מאפשר לכל מי שרוצה להגיע ולחוות באופן עצמאי את הסיור ללא תלות בקבוצה, אלא בקצב האישי של כל אחד. לאתר של 'סיפור קולינרי' לחצו כאן>>
'יש לאן' זו חברה למשחקי ניווט סלולריים ומשחקי משימות בשטח. המשחקים שלה משלבים אתגר, תוכן, הנאה וגיבוש קבוצתי. האפליקציה החכמה שפותחה משדרגת את חווית הניווט ומאפשרת להפעיל קבוצות בכל הרכב, החל מקבוצות קטנות ועד קבוצות המונות אלפי משתתפים, כמובן בעזרת צוות הדרכה מנוסה שמחבר אנשים לשטח כבר מעל לעשור.
סיפור קולינרי
עדי רוזן, תושבת העוטף ובעלת העסק של 'סיפור קולינרי', יצרה את הסיור הקולינרי הראשון והמקורי בשדרות, על מנת לגרום לאנשים להגיע לעוטף ולהתאהב באזור דרך האוכל. כיום ב'סיפור קולינרי' מועברים סיורים לקבוצות החל מ-10 אנשים ומעלה ופיתוח האפליקציה עם חברת 'יש לאן' מאפשר לכל מי שרוצה להגיע ולחוות באופן עצמאי את הסיור ללא תלות בקבוצה, אלא בקצב האישי של כל אחד. לאתר של 'סיפור קולינרי' לחצו כאן>>